SOBRE NOSALTRES

LA NOSTRA ESCOLA ES TROBA AL MIG DE LA CIUTAT PER ESTAR MÉS A PROP VOSTRE

Tota l’escola està feta pràcticament de manera artesanal amb material reciclat i cedit per molta gent que ha volgut col·laborar al projecte. Han estat moltes hores de dedicació, ganes i il.lusió que donen cada dia els seus fruits.

Volem donar les gràcies a tots aquells que ens heu ajudat d’una o altra manera a que els nostres objectius puguin fer-se realitat i aposteu per un món millor.

u

PERQUÈ?

Cada cop són més els nens de les ciutats que dibuixen els pollastres com a la safata del supermercat. Gairebé no saben ni d’on venen les coses que menjen, ni quin aspecte tenia la planta, ni com vivia l’animal.

Aquest coneixement s’ha perdut i els nens no tenen gairebé cap tipus de coneixement del medi natural, dels aliments i del tracte amb els animals.

Z

COM RESOLDREM AIXÒ?

A l’Escola de Natura els nens aprendran a respectar els animals, coneixe’ls i veure’ls en un hàbitat saludable. Aprendran, també, la importància que tenen per a les persones les plantes i verdures.

Per aconseguir-ho farem tallers i activitats a l’escola que aniran relacionades amb els animals que tenim, l’hort, el reciclatge i l’elaboració artesanal.

A QUI VA DESTINAT?

Aquest projecte està destinat a nens i nenes de llars d’infants, escoles, particulars, entitats i associacions.

Creiem que aquest contacte amb la natura és bàsic per contribuir a una bona educació dels nens i nenes i crear uns pilars ferms en el seu futur estil de vida

L’Escola de Natura destinarà del 10 al 20% dels seus beneficis a nens amb risc d’exclusió social.

ANIMALS

Descobreix els nostres amics de la natura. A la nostra escola, els nens exploren i aprenen al costat d’una àmplia varietat d’animals. Des de conills i ànecs fins a erugues i papallones, fomentem la interacció amb la vida silvestre per enriquir la consciència ecològica dels nostres estudiants.

Boira

Tina

Serafina i Fosca

Margarida

Carbó i cendra

Taquetes

Cuqui

Gallines

Guapu i Ali

Duck

Balú

Abraham

Peix

CONTACTA'NS

telèfon

637 586 602

Correu electrònic

terrassa@escoladenatura.cat

Adreça

Carrer de l'Agricultura, 12, 08223 Terrassa, Barcelona

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.