Educadors Socials de MútuaTerrassa: Qui som i què fem?

Els Educadors Socials de MútuaTerrassa som un equip de professionals que treballem per millorar la vida de les persones i la comunitat en general. Nosaltres promovem l’adaptació, la salut i salut mental, la cultura, la prevenció de riscos, la inclusió, el treball en equip, entre molts altres. Així mateix, els educadors socials de MútuaTerrassa també ens dediquem a trencar estigmes connectant tant amb les persones com amb la ciutat, acompanyant al futur i formant una gran pinya entre tots.

El ritme, la companyia d’animals, les excursions… són instruments que utilitzem també per ajudar a expressar i a connectar amb altres persones. És per això, que els educadors socials som un vincle clau i necessari per a les famílies i les persones que necessiten tan suport físic com emocional.

En resum, els educadors socials de MútuaTerrassa som un equip de professionals que treballem per millorar la vida de les persones i ajudar-les a tirar endavant.

Recorda que estem aquí per ajudar-te a superar els reptes i a fer-te companyia durant tot el procès. No dubtis a contactar amb nosaltres si necessites ajuda o suport.

Estem aquí per a tu! 💪

CONTACTA'NS

telèfon

637 586 602

Correu electrònic

terrassa@escoladenatura.cat

Adreça

Carrer de l'Agricultura, 12, 08223 Terrassa, Barcelona